Voor ouders en leerlingen biedt Scholenkeuze.nl het meest complete en actuele overzicht van alle scholen in Nederland.

 

Ouders en leerlingen oriënteren zich goed voordat ze een keuze maken voor een school. Het is immers één van de meest belangrijke keuzes in het leven.

 

Maar informatie is vaak versnipperd, moeilijk te begrijpen en slecht te vergelijken.
Daar heeft Digiloket verandering in aangebracht!

 

Scholenkeuze.nl verzamelt continu alle relevante, openbaar beschikbare, data over scholen van o.a. DUO, het Ministerie van OC&W, Inspectie van het Onderwijs,  CITO en vult dit aan met meningen van ouders en leerlingen, zodat er een goed beeld over een school ontstaat en er een afgewogen keuze gemaakt kan worden.


Meer dan ooit tevoren worden scholen genoodzaakt zich te profileren om het leerlingaantal op peil te houden in een krimpende markt. Scholen worden genoodzaakt vernieuwend bezig te zijn en zich te onderscheiden ten opzichte van anderen. 

 

Scholenkeuze.nl helpt scholen met de positionering en profilering.

 

Scholenkeuze.nl maakt alle relevante gegevens van de school inzichtelijk en leesbaar op de eigen schoolpagina.  Het is een platform om de school onderscheidend op te presenteren en geeft inzicht op de concurrentiepositie in de regio.

 

Scholen kunnen gratis registreren en kosteloos gegevens wijzigen. Eigen foto's, video's en teksten kunnen toegevoegd worden.  Een ideale online tool om in eigen ‘signatuur’ te communiceren  op een wijze dat ouders en leerlingen aan zal spreken.

 

maak hier een gratis account aan en controleer uw gegevens